ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


Микробус с българи катастрофира в Румъния
Burgas24.bg - 20 Юли 17:32
По света / ЕС
 
Турция прекали. Германия взима мерки.
DW - 20 Юли 15:54
Крайното изостряне в германско-турските отношения накара Берлин да заговори за преориентация на политиката спрямо Анкара. Набелязани бяха мерки, които да покажат на Ердоган, че е прекрачил една “червена линия“.
По света / ЕС
 
Глупостите, които разказват за Германия
DW - 20 Юли 15:20
Меркел била избрана за най-лъжливата политичка, 700 000 германци се махнали заради бежанците, а Берлин кроял планове да окупира чужди страни: това са само три от многото фалшиви новини, разпространявани в Източна Европа.
По света / ЕС
 
В приказните курорти на Гърция: работа до припадък
DW - 20 Юли 14:04
Гърция има райски кътчета за туристи. Но онези, които работят в туризма, а това често са хора от Източна Европа, нерядко се оказват в ада – без права, с мизерни заплати и при кошмарни условия, пише в. “Зюддойче Цайтунг“.
По света / ЕС
 
“Престанете да бършете предателските си мутри с моя брат“
DW - 20 Юли 13:39
Всеки почтен човек би трябвало да се изчерви от срам при подобни думи. Но в Полша очевидно важат някакви други норми на благоприличието. Доказва го вчерашната сцена в Сейма, където Качински прекрачи всички граници.
По света / ЕС
 
Уилям и Кейт: историята на една необикновена любов
DW - 19 Юли 15:41
Принц Уилям и херцогиня Кейт пристигнаха на първото си посещение в Германия. Двамата се радват и тук на голяма популярност - не само заради чаровното им излъчване, но и заради историята на тяхната необикновена любов.
По света / ЕС
 
България, Гърция, Румъния и Унгария подписаха меморандум във връзка с Вертикалния газов коридор
Burgas24.bg - 19 Юли 15:00
По света / ЕС
 
И все пак ги има: разликите в храните
DW - 19 Юли 15:00
Западната „Нутела” съдържа повече шоколад, отколкото онази, която се продава в Източна Европа, твърдят четири страни от Източна Европа и заплашват Еврокомисията с радикални мерки.
По света / ЕС
 
Закана: “Украйна ще изчезне”
DW - 19 Юли 13:48
Украйна ще изчезне, а на нейно място ще се появи държава, наречена „Малорусия”. В това са убедени сепаратистите в Донецк, които слисаха с новата си идея и политици, и специалисти. Дали Кремъл не е авторът?
По света / ЕС
 
Митът, който отвързва ръцете на Ердоган
DW - 19 Юли 13:41
Създаденият от Ердоган мит, че Турция е под заплаха, успешно замъглява умовете на голяма част от турците. Може би защото много напомня на мита, от който се роди модерна Турция, пише Даниел Хайнрих по актуален повод.
По света / ЕС
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.