ПОЩАЗатвори
Име:
Парола:
Регистрирай Free
Първа на Дир | Днес | Лайф | Новини | Каталог | Глог Влез в поща Поща | транзит транZит


Съд заплашва дете, изпратило голи снимки на педофил
Burgas24.bg - 18 Септември 15:20
По света / ЕС
 
Чешки държавник приравни циганите с медузи
Burgas24.bg - 18 Септември 13:39
По света / ЕС
 
Вечната канцлерка
DW - 18 Септември 11:05
Двайсетгодишните не помнят други времена, освен онези, в които Ангела Меркел е била начело на изпълнителната власт. От 12 години тя управлява Германия и се очертават още четири, пише в коментара си Фолкер Вагенер.
По света / ЕС
 
8 загинали и 67 ранени в Румъния след силна буря
Burgas24.bg - 18 Септември 09:53
По света / ЕС
 
Съмнения в турското икономическо чудо
DW - 17 Септември 13:43
Новите статистики за развитието на турската икономика пораждат съмнения. Германската „Комерцбанк“ смята, че те са разкрасени под влиянието на политиката. По друг начин не можели да се обяснят някои смайващи данни.
По света / ЕС
 
Ако ЕС няма интерес към Балканите - китайците имат!
DW - 17 Септември 11:35
Макар и не тайно, но тихо и кротко Китай стана важен инвеститор на Балканите. Това не бива да поражда излишна паника, но ако ЕС не се интересува от региона, ще го остави в ръцете на други, пише Михаел Мартенс във ФАЦ.
По света / ЕС
 
Шулц: “Да не позволяваме на Ердоган да ни изнудва“
DW - 16 Септември 15:52
Да не клякаме пред турския президент, призова кандидатът за канцлер на германските социалдемократи. В ексклузивно интервю за ДВ Мартин Шулц се обяви и за развалянето на сделката с Турция за бежанците, ако се наложи.
По света / ЕС
 
Уязвими сме!
DW - 16 Септември 10:04
За щастие този път се размина с по-малко - щетите не могат да се сравняват с тези от предишни атентати. Но и този показа ясно, че не можем да се борим срещу аматьорския тероризъм, пише Клаус-Дитер Франкенбергер във ФАЦ.
По света / ЕС
 
България в еврозоната? „Пълен абсурд!“
DW - 15 Септември 17:10
Жан Клод-Юнкер поиска евро за всички в ЕС, включително за България и Румъния. Но в Германия идеята му се натъква на сериозна съпротива. Ето някои от оценките в немскоезичните медии:
По света / ЕС
 
Какво цели Путин с тази игра на мускули?
DW - 15 Септември 16:19
Западът няма защо да реагира с излишна паника на гигантското руско военно учение. По нищо не личи, че Путин има намерение да напада балтийските държави. Истинската му цел е друга, коментира Кай Кюстнер.
По света / ЕС
 

Предишни «
търси в новини


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2010 Dir.bg. All rights reserved.